Motto

Fantazie, to není představovat si, co věci nejsou, ale udělat něco, co by mohly být.
KAREL ČAPEK

VÍTEJTE

Jsem výtvarník a máma tří dětí, ráda tvořím a chtela jsem se podelit se svými detmi i jejich kamarády,respektive kamarádkami a tak vznikla Dívčí výtvarná dílnička jako součást Rodinného centra YMCA, které je přímým pokračovatelem Mateřského centra YMCA na Poříčí, které jsme rádi s detma navštěvovali, našli tam spoustu přátel.

čtvrtek 27. října 2011

Malované hrníčky 9.3.2011

28. února 2011 v 22:04
Namalujeme keramický hrníček nebo lahvičku
Technika je to jednoduchá stačí umět namáčet štětec v barvičkách .
Výrobek lze po konečné úpravě mýt v myčce na nádobí.
hrneček je třeba nechat dobře uschnout (min 1den) a vypálit v troubě, kdo si netroufne sám doma hrnečky vypálím a budou k vyzvednutí po jarních prázdninách Prahy 1, kdy dílnička nebude.
K dispozici bude cca 10 hrnečků a pár lahviček, pokud budete mít vážný zájem se dílničky zúčastnit nebo byste si chtěli udělat celou sadu, prosím ozvěte se na kontakty, nejlépe přímo mě, ať máme hrníčků dostatek.
Jeden hrneček je v základní ceně dílny, další by byly za odnosné v ceně použitého materiálu. Popřípadě si můžete materiál na pomalování donést, ideální je jednobarevný, nejlépe bílý, nebo jiná světlá barva.
Pravděpodobně budeme opět malovat stejné hrnky jako jsou inspiračních fotkách.
Pokud se podaří sehnat materiál bude nabídka rozšířena o malbu na dlaždičky - po dokončení jako obrázek, podložka pod hrnce, nebo lze zabudovat do obkladu



Máme dlaždičky !
V ceně kurzu - hrneček + dlaždička 10/15cm - bílé